Over ons

De naam is al net zo leuk als de inhoud. Juffrouw Splinter heeft haar winkel aan de Prinsengracht, vlakbij de 9-straatjes in het hart van de Jordaan. Het staat vol met brocante en curiosa, maar ook voor verrassende kadootjes ben je hier aan het juiste adres.

Het brocante varieert van klein tot groot. Denk aan buffetkasten uit vervlogen tijden, Franse cafe stoeltjes, brocante krukjes, tafels met gedraaide poten. Juffrouw Splinter gaat zelf regelmatig op zoek in binnen- en buitenland naar de leukste spullen. Indien nodig worden meubels opgeknapt, voordat je het in de winkel tegenkomt. Ook klein brocante in de vorm van commoderekjes, oud emaille, oude blikjes en vintage koffers heeft Juffrouw Splinter in het assortiment.

Naast deze brocante spullen is Juffrouw Splinter bekend vanwege het grote aanbod aan oude serviezen. Veel hiervan zie je terug in (woon-) producties in bladen als o.a. Margriet, Libelle, AtHome en VTWonen Met maandelijks nieuwe aanvoer uit o.a. Frankrijk is er altijd wel een leuk bordje of theepot te vinden voor jezelf een high tea, een kadootje of voor een kraamfeestje. Het servies wordt los verkocht zodat je zelf mooi kunt combineren.

Tevens verkoopt Juffrouw Splinter allerhande nieuwe woonaccessoires en kadootjes, allemaal met een nostalgische tint. Denk aan porseleinen deurknoppen, lampions, plaids, kadootjes voor kinderen, te veel om op te noemen. Veel vind je in de webshop terug maar een kijkje in de echte winkel blijft een aanrader.

Kijk ook eens naar de In de media pagina.

© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel