Augustus 2019 - Weer naar school!

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

https://mailchi.mp/d0ba16b99d88/augustusnieuws-van-juffrouw-splinter-1841609

Weer naar school!

Juffrouw Splinter weet het nog goed - dat bijzondere gevoel van een nieuw schooljaar, een nieuwe start. Alles weer fris en klaar voor een nieuw jaar. Juffrouw Splinter heeft de leukste spullen om het schooljaar goed te beginnen!

Op weg naar school

’s Ochtends vroeg naar school vraagt om een goede voorbereiding. Voor de kleintjes onder ons hebben we de leukste rugzakjes - niet alleen heel mooi maar ook heel stevig! En er is ruimte genoeg voor een drinkbeker en een lunchtrommel, die we in heel veel thema's hebben. En natuurlijk hebben we ook bento-boxen en koeltassen voor de lunch!

 

De eerste les

Geen zin in saaie schriftjes? Kom dan eens kijken bij Juffrouw Splinter. We hebben verschillende schriften met inspirerende quotes en kleurrijke kaften. Of pimp je schriften met een mooie ansichtkaart! We hebben ruime keuze in de mooiste kaarten.

 

Speelkwartier en pauze

Even klaar met leren? Dan is spelen heerlijk! We hebben fijne ouderwetse jojo’s, tollen en katapulten, maar ook spannende ‘om-de-hoek’-kijkers en geheimschrift-pennen voor ‘verstoppertje nieuwe stijl’. 

Een nieuwe start en nieuwe spulletjes

Ben je klaar voor het nieuwe schooljaar? Juffrouw Splinter maakt het nog leuker! Bij iedere bestelling van schoolartikelen vanaf 10 euro, geven we een schriftje twv 3,95 cadeau* Dus snel naar juffrouwsplinter.nl en shoppen maar!

* zolang de voorraad strekt, actie geldig t/m half september & assorti van schriftjes.
© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel