Juli 2019 Zomer!

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

https://mailchi.mp/2836ce3512ed/maartnieuws-van-juffrouw-splinter-1818885

Verkoeling in de zomer!

Juffrouw Splinter is dol op de zomer. De lange dagen, de lome avonden en het licht van de zon geven energie. Het is tijd om lekker veel buiten te zijn....maar soms is het wel erg warm. Juffrouw Splinter heeft tips voor verkoeling in de zomer!

 

Veel drinken

Dat spreekt voor zich toch? Bij Juffrouw Splinter hebben we verschillende waterflessen en bidons, zodat je altijd lekker water bij je hebt. Maar ook een kop thee 's ochtends kan heel verfrissend zijn. Drink dit uit een vintage kopje en je dag begint goed!

Picknicken in de schaduw
Buiten eten is zo heerlijk in de zomer! Pak het kleurige melamine servies van Rice erbij - lekker makkelijk want dat breekt niet! - en ga lekker in het park picknicken. We hebben ook glazen bewaarschalen en diverse soorten lunchboxen. Kies maar uit!


Zorg voor wind
Hè? Jazeker, met onze leuke vogelwaaiers zorg je zelf voor verkoeling! En weet je wat leuk is? Juffrouw Splinter voegt in de maand juli een G R A T I S waaier toe aan elke webbestelling! Kom dus snel shoppen op http://www.juffrouwsplinter.nl en waai jezelf straks alle lof toe dat je bij Juffrouw Splinter hebt gewinkeld :) Fijne zomer!

© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel