15 december 2018 - Fijne feestdagen en bedankt!

Vorige Artikel 8 van 12 Volgende

Nog een paar dagen en dan is het al weer kerst en niet lang daarna sluiten wij 2018 af. Voor Juffrouw Splinter was het een mooi, maar ook spannend jaar. Mooi omdat we al ruim 15 jaar op één van de mooiste plekjes van Amsterdam de allerleukste spullen mogen verkopen aan hele diverse klanten van over de hele wereld. Daar zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor. Maar spannend is het ook, omdat ons (net als veel andere kleine winkeliers) een forse huurverhoging boven het hoofd hangt. En het zou ontzettend jammer zijn als onze unieke winkel daardoor zou moeten verdwijnen.
Daarom willen we hierbij al onze klanten nog eens heel hartelijk bedanken voor het trouwe kopen. Het is dankzij jullie dat Juffrouw Splinter bestaat! Het belang van lokaal en bewust kopen is op allerlei vlakken heel actueel. Wij gaan met dit in het achterhoofd en vol goede moed en plannen het nieuwe jaar in, en hopen jullie dan weer te mogen begroeten; in onze winkel aan de Prinsengracht of op onze splinternieuwe website: http://www.juffrouwsplinter.nl (hierover in de volgende nieuwsbrief meer). 
Maar eerst natuurlijk.....

Fijne kerstdagen

Zoek je nog iets moois voor kerst? Denk dan eens aan ons brocante servies. We hebben veel borden en glazen met goud accenten; een feestelijke tafel gegarandeerd! En wat dacht je van deze leuke vintage fruitbordjes uit Frankrijk? Tot en met eind december krijg je in de winkel ook nog eens 10% korting op alle brocante borden op vertoon van deze nieuwsbrief! Liever shoppen vanuit je luie stoel? Dat kan: tot en met het einde van dit jaar betaal je met code: Kerst2018  geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 20 Euro (m.u.v. meubels). 
Tweede Kerstdag zijn we trouwens open van 10.30 - 17.00 uur.

Fijne vakantie

De scholen gaan twee weken dicht en veel mensen nemen lekker vrij tussen kerst en oud en nieuw. Jij ook? Kom dan in de kerstvakantie gezellig naar Amsterdam. We hebben dit jaar een prachtig Light Festival rondom de grachten en op het Museumplein is er een kerstmarkt en kun je schaatsen op de ijsbaan (hier nog met letters...). Ook het winkelgebied de 9 straatjes is helemaal in wintersfeer!

Fijne jaarwisseling

En dan is het al weer 2019… Juffrouw Splinter heeft er zin in en hopelijk jij ook! In het nieuwe jaar hebben we in elk geval weer van alles in huis om het leven een beetje vrolijker te maken!


Geniet en graag tot gauw!

Juffrouw Splinter

© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel