15 juni 2018 - Waar ga jij heen deze zomer?

Vorige Artikel 10 van 12 Volgende

Waar ga jij heen deze zomer?

Waar ga jij heen deze zomer? Juffrouw Splinter blijft in ons mooie Nederland: er valt nog zoveel te ontdekken! In Amsterdam raak je al niet uitgekeken. Kom je in augustus een dagje naar onze geweldige hoofdstad? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan Juffrouw Splinter. Ga je op reis? Laat je dan inspireren...

Onderweg

Reizen is heerlijk maar kan soms wat lang duren, zeker met kinderen. Juffrouw Splinter heeft ontdekt dat spelletjes de reis leuker maken! We hebben een speciale tafel vol met leuke kinderspelletjes. En krijgen ze onderweg honger of dorst? Met onze thermoskannen en broodtrommels is dat snel opgelost!

Op de camping

Lekker licht, superpraktisch en nog mooi ook: het kleurrijke servies van Rice is een hit op de camping! Onbreekbaar, makkelijk schoon te maken en in zoveel kleuren en designs dat er voor iedereen een eigen beker en eigen lepel is.

Lange wandelingen

Of je nu de natuur ingaat of de stad, een wandeling hoort erbij op vakantie. Voor kinderen hebben we prachtige rugzakjes in verschillende designs, die ook heel handig zijn voor school. Met de wandeling kunnen ze hun eigen eten en extra trui zelf dragen; dat vinden ze vast heel stoer! 

Inspiratie

Juffrouw Splinter heeft een keur aan leuke cadeau’s voor mensen die van reizen houden: met afbeeldingen van wereldkaarten, inspirerende plekken, mooie quotes en een hele serie met caravans! Kom eens langs en snuffel maar rond in onze winkel vlakbij de 9-straatjes. Dát is de leukste plek van Amsterdam!

Wat je ook gaat doen, geniet nog van de zomer!
Groeten Juffrouw Splinter

© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel