1 mei 2018 - Moederdag verrassing

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Moederdag verrassing

‘Ik speel in de zandbak met schepjes erbij, bak taartjes van zand voor mijn moe-hoe-der en mij….’. Dit liedje zong Juffrouw Splinter vroeger voor haar moeder op Moederdag. Met een knutselwerkje en kadootje erbij. Want naast het ontbijtje op bed en de zelfgemaakte gedichtjes, hoort een kadootje er natuurlijk ook bij op Moederdag. In deze nieuwsbrief geven we je een paar leuke kado-ideeën voor alle soorten moeders.

Voor de liefste moeders

Laat zien hoeveel je van je moeder houdt met een mooi decoratief hart, of een plaat met lieve tekst, speciaal voor je moeder.

Voor de mooiste moeders

Een sieradenhouder, een zakspiegeltje of pareloorbellen; de mooiste moeder wordt nog mooier met een mooi cadeau.

Voor de gezelligste moeders

Houdt je moeder van thee en taart? Dan is ze vast en zeker blij met mooie theekopjes of gebloemde gebaksschoteltjes!

Voor de avontuurlijke moeders

Picknicken in het park met onbreekbaar servies van Rice, handige thermosflessen en vrolijke waterflesjes: ook voor avontuurlijke moeders hebben wij ideeën!

Voor de huiselijke moeders

Hebben jullie het gezelligste huis van de stad? Dan vindt je moeder onze kaarsenhouders of posters vast heel mooi! Of wat dacht je van een lijstje voor een zelfgemaakte tekening?

Voor alle moeders

Juffrouw Splinter is op Moederdag (as zondag 13 mei) geopend van 10.30 tot 18.00 uur. Neem je moeder mee naar de winkel en dan hebben wij alvast een klein cadeautje voor haar! Graag tot ziens in de winkel of online.

P.S. Hemelvaartsdag (as donderdag 10 mei) zijn we de hele dag open van 10.30 tot 18.00 uur.

© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel