21 april 2018 - Lente in Amsterdam

Vorige Artikel 12 van 12

21 april 2018

Lente in Amsterdam

Eindelijk worden de dagen weer zachter en laat het zonnetje zich wat vaker zien. Amsterdam is op z’n mooist nu! Dus wil je er een weekendje tussenuit, of kun je zelfs langer vrij nemen, kom dan naar onze mooie stad, geniet van de lente en vergeet niet om bij Juffrouw Splinter naar binnen te lopen.

Lente in huis

Bij Juffrouw Splinter vind je alles om het lichte lentegevoel in huis te halen. Of het nu gaat om vrolijk gebloemde kopjes, fleurige servetten of een inspirerende quote om op te hangen; we hebben ruime keuze. En lente-dessins zoals cactussen, flamingo’s of grote bloemen vind je op heel veel cadeau’s bij ons.

Tulpen in Amsterdam

Nee, niet het liedje. Juffrouw Splinter houdt meer van Franse Chansons. Maar tulpen, daar zijn we wel dol op! We hebben mooie houten tulpen in verschillende kleuren, tulpenvazen om ze mooi uit te stallen en kaarten, magneten en posters van ons geliefde Amsterdam.

Prinsen en prinsessen

April is de maand van koninklijke verjaardagen. Natuurlijk is het Koningsdag op 27 april, maar ook is op 10 april prinses Ariane jarig. Woont er bij jullie thuis een prinses? Of misschien wel een kleine koning? Dan heeft Juffrouw Splinter een speciale afdeling met cadeau’s die elke prins of prinses wel wil hebben. Kom rustig kijken – en neem je prins of prinses maar mee. Want we hebben voor iedereen een hartsnoepje staan.

P.S. op Koningsdag is de winkel gesloten.

© 2018 - 2020 Juffrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel